399,00 HRK
Bez poreza: 319,20 HRK
info@annikababy.com
Proizvođač: Aden+Anais
Model: Tetra pelene
-
+

Roditelji generacijama brinu za svoju djecu pomoću muslina. Prozračan, višenamjenski i mekan kao majčin dodir, ovaj učinkovit materijal pojednostavljuje i najkaotičnije zadatke. Bez obzira na to kako koristite ovu tetra pelenu od stopostotnog pamuka - kao navlaku preko kolica, podbradnik ili možda prekrivač tijekom dojenja - ona pruža vašoj bebi udoban i nježan zagrljaj.

Aden & Anais muslin iznimno je mekan i takav će ostati, pranje za pranjem. Kreirala ga je jedna majka na svojoj misiji da bebama pruži utjehu i udobnost na najbolji mogući način, u isto vrijeme čineći život roditelja jednostavnijim. Aden & Anais tetra pelene nagrađivan su proizvod koji postavlja standard tetra pelena diljem svijeta.


Šest načina za upotrebu A&A tetra pelena:

1. Podbradnik. Sa svojom velikodušnom veličinom, ova tetra pelena može služiti i kao pobradnik koji nudi maksimalno prekrivanje. Prozračna, mekana tkanina pruža udobnost vašem mališanu te odlično služi kao krpica za brisanje.

2. Prostirka za igru i vježbu. Dovoljno velika da beba na njoj može udobno istraživati svoje mogućnosti te dovoljno mekana za osjetljivu bebinu kožu. Ova prozračna prostirka idealno je mjesto za vježbanje malenih mišića.

3. Prekrivka za dojenje.  Zahvaljujući otvorenom vezu, ovaj prozračan muslin ne zagrijava pretjerano bebu, a ni mamu tijekom dojenja, stvarajući privatan i udoban prostor za hranjenja u 'pokretu'.

4. Prekrivka za kolica. Bilo da blokirate sunčeve zrake ili stvarate prostor lišen stimulacija za popodnevni drijemež, otvoren vez ovog prozračnog muslina omogućava protok zraka, istovremeno stvarajući ugodno okruženje za vašu bebu smještenu u prekrivenim kolicima.

5. Podloga za prematanje. Aden & Anais muslin nije samo izdržljiv, nego postaje i mekši sa svakim pranjem. To ga čini idealnim prekrivačem za stol za prematanje - vaš, prijateljičin ili pak u restoranu - gdje su neredi neizbježni.

6. Navlaka za povijanje. U Adenu & Anaisu iskreno vjeruju da su udobnost i sigurnost koje bebe osjećaju kada ih se povija univerzalni. Povijanje bebi stvara osjećaj koji joj je poznat, jer ponovno stvara siguran i udoban osjećaj maternice, pomažući mališanima da spavaju duže i čvršće. Ovdje naučite kako postati majstor u povijanju: Veličina: 120cm x 120cm


Upute za održavanje:

  • Oprati prije prve upotrebe.
  • Prati u perilici rublja na 30 stupnjeva, sa sličnim bojama.
  • Upotrebljavati samo izbjeljivač bez klora.
  • Sušiti u sušilici na nježnom programu.
  • Ne glačati ni kemijski čistiti.

Napišite recenziju

Molim prijavite se ili se registrirajte da biste mogli napisati recenziju