109,00 HRK
Bez poreza: 87,20 HRK
Rasprodano
Proizvođač: Linea MammaBaby
Model: Kozmetika
-
+

Ulje slatkog badema djluj omekšavajuće i osvježavajuće. Posebno je prikladno za čišćenje i masažu bebine kože, kao i za najosjetljivije tipove kože. Pomaže u hidrataciji i zaštiti kože.

Umiruje i hrani, pružajući koži visoku razinu elastičnosti: masne kiseline koje sadrži bademovo ulje sposobne su za duboku hidratizaciju čak i najsuše i najoštećenije kože, vraćajući joj mekoću i prije svega elastičnost.

  • Hladno tiješteno
  • 100% čisto ulje slatkog badema.

Prunus amygdalus dulcis: Stopostotno hladno tiješteni slatki bademi. Ne sadrži otapala.

LOPTA za nježne trenutke provedene s Vašom bebom tijekom masaže Uljem slatkog badema.

ZA BEBE I DJECU:

Masaže: Prepoučeno od strane A.I.M.I. (Italian Association for Infant Massage). Ulje slatkog badema za bebe i djecu proizvod je koji A.I.M.I koristi pri tečajevima i masažnim sesijama.

Omekšavanje kose: Ulje slatkog badema dokazano djeluje na suhu, umornu i zapetljanu kosu.

Oštećena koža: Zahvaljujući svom sastavu koji je vrlo sličan sebumu kojeg sama koža prirodno luči, koža jednostavno, brzo i potpuno upija ulje slatkog badema. Idealno je za umirivanje crvenila i iritacija na osjetljivoj koži.

ZA ODRASLE:

Trudnoća: Hidratizirajuće djelovanje masnih kiselina izvučenih iz slatkih badema pomažu izbjegavanju pojave strija tijekom i nakon trudnoće.

Elasticitet: Masaže uljem slatkog badema pomažu u sprečavanju nastanka strija čak i tijekom razdoblja ubrzanog gubitka ili dobivanja kilograma.

Masaže: Masaže pružaju brojne podcijenjene dobrobiti, poput opuštanja tijela i uma od napetosti. Kad se radi o biranju masažnog ulja, ovo je najbolji izbor.

SASTOJCI: Prunus amygdalus dulcis

KOLIČINA: 500ml

PAKIRANJE: Svaki proizvod zapakiran je u jedinstvenu kartonsku kućicu. Svaka kućica iznutra je različito oslikana za različite proizvode, dizajnirana na način da vam pruži mogućnost kvalitetnog provođenja vremena s vašom djecom: kuhinja, kupaonica, igralište i mjesto za spavanje i sanjanje. Kućica za igru i sanjarenje koja omogućava djeci da postanu mali umjetnici. Otvori kutiju, bojaj i crtaj :)


Napišite recenziju

Molim prijavite se ili se registrirajte da biste mogli napisati recenziju