169,00 HRK
Bez poreza: 135,20 HRK
Dostupno
Proizvođač: Linea MammaBaby
Model: Kozmetika
-
+

Ovaj set sadrži zaštitnu kremu SPF 30 i losion nakon sunčanja. Na poklon dobivate i Linea MammaBaby praktičnu ruksak/torbu!

Zaštitna krema za sunčanje SPF 30

Transparentna emulzija ugodno mekane teksture koja se brzo upija, prikladna za osjetljivu dječju i kožu odraslih. Pruža efektivnu i sigurnu zaštitu širokog spektra od UVB i UVA zračenja.


  • Vodootporno.
  • Dermatološki testirano na osjetljivoj koži. Bez parabena, boja, polietilen glikola. Testirano na nikl, krom i kobalt (< 1ppm).


Način upotrebe:

Nanesite proizvod direktno na područje koje želite zaštititi, minimalno 30 minuta prije izlaganja sunčevoj svjetlosti.


Losion nakon sunčanja

Hidratantan, umirujući i osvježavajući losion za nakon sunčanja, posebno kreiran za bebinu osjetljivu kožu. Obogaćen uljem rižinog škroba, aloe verom te ekstraktom Sigesbeckije Orientalis, aktivnim sastojcima koji pomažu pri osvježavanju i hranjenju kože u slučaju opekotina od sunčeve svjetlosti i crvenila.


  • Dermatološki testirano na osjetljivoj koži. Bez parabena, boja, polietilen glikola. Testirano na nikl, krom i kobalt (< 1ppm).


Način upotrebe:

Nanesite proizvod direktno na područja koja su bila izložena sunčevoj svjetlosti te nježno masirajte kako biste pospješili upijanje.Upozorenja za izlaganje sunčevoj svjetlosti:

Ne izlažite djecu direktnoj sunčevoj svjetlosti bez zaštite. Izbjegavajte izloženost sunčevoj svjetlosti tijekom sredine dana. Izbjegavajte dulja izlaganja sunčevoj svjetlosti, obzirom da je to ozbiljan rizik za zdravlje.


Upozorenje:

Bočica pod tlakom; može eksplodirati ako je zagrijana. Držati dalje od topline, vrućih površina, iskri, otvorenih plamenova i ostalih izvora zapaljenja. Ne pušite u blizi bočice. Ne bušite bočicu, čak ni nakon upotrebe. Zaštitite bočicu od sunčeve svjetlosti. Ne izlažite temperaturama koje nadmašuju 50 stupnjeva celzijusa. Držite dalje od dohvata djece. Ne koristite u druge namjene.


Količina: 150 ml

Napišite recenziju

Molim prijavite se ili se registrirajte da biste mogli napisati recenziju