OBAVIJEST:

Zbog situacije s COVID-19 pandemijom, naš dućan u Zagrebu ne radi do daljnjeg.

Online narudžbe se primaju od 0-24h, a predaja paketa će se vršiti samo jednom tjedno - četvrtkom (dostava na vašu adresu je u tom slučaju u petak, izuzev inozemstva i pojedinih otoka gdje se dostavlja nekoliko dana kasnije).

AnnikaBaby je trgovina u kojoj Vam nudimo dječju opremu najpoznatijih europskih i svjetskih proizvođača koji se ističu svojim dizajnom, funkcionalnošću i kvalitetom, za što su redom višestruko nagrađivani. 

Dobrodošli ste i u našu trgovinu u Zagrebu, u ulici Petra i Tome Erdodyja 11. Radno vrijeme trgovine je od ponedjeljka do petka od 12 do 16h. U trgovini je moguće plaćanje gotovinom i karticama (Maestro, Visa i Mastercard). Obročno plaćanje u trgovini omogućeno je za sve kartice izdanja Zagrebačke banke. Obročno plaćanje u webshop-u je omogućeno samo za Mastercard Zagrebačke banke. Jednokratno plaćanje u webshop-u je omogućeno za kartice Visa, Maestro i Mastercard.

Za Vas i Vaše najmlađe biramo uvijek samo najbolje, stoga u našoj ponudi možete pronaći skandinavske proizvođače dječje opreme kao što su Oli&Carol, BIBS, Babybjorn, Liewood, Lorena Canals, Play&Go, Sebra, Trixie, Micuna, EZPZ, Baby Dan i mnogi drugi. Od kozmetičkih proizvoda za bebe i mame, nudimo talijanski brand Linea MammaBaby koji u asortimanu ima proizvode od organski uzgojenih biljnih ekstrakata.

Distributer smo za BIBS dude, Oli&Carol prirodne grickalice za zube od kaučuka te za Linea MammaBaby kozmetiku.

Vrlo dobro poznajemo proizvode koje nudimo zato što ih i sami koristimo kao roditelji, te Vam možemo pomoći u odabiru i savjetovati Vas oko proizvoda koji bi najbolje odgovarao Vašim potrebama. Stojimo Vam na raspolaganju za bilo kakva pitanja, informacije ili savjete.

AnnikaBaby trgovina je u vlasništvu društva:

UNCA d.o.o.
Milana Makanca 10
10000 Zagreb

Direktorica: Ivana Vlak

Društvo je upisano u registar Trgovačkog suda u Zagrebu. OIB: 65931756386
Temeljni kapital Društva iznosi: 60.000,00 kuna i uplaćen je u cijelosti.