Annika Box - listopad
199,00 HRK
Bez poreza: 159,20 HRK
Rasprodano
Model: ANNIKA Box

-
+

ANNIKA Box je kutija iznenađenja koja sadrži jedan ili više proizvoda iz ANNIKAbaby trgovine + kupon s popustom za kupnju u ANNIKAbaby.

Za iznos od 199 kuna dobivaš proizvode u vrijednosti minimalno 299 kn! Sadržaj kutije je iznenađenje sve dok ti ne stigne na adresu :)

Odaberi temu ANNIKA Box-a i iznenadi sebe, svoje mališane ili ga pokloni nekome. Proizvode u paketu prilagođavamo odabranoj dobi djeteta, odnosno mami ukoliko odabereš paket Mama.

Ako paket šalješ kao poklon za nekoga, u napomeni nam možeš napisati i čestitku pa ćemo je ispisati na originalnoj ANNIKAbaby kartici :)

Želiš besplatnu dostavu? Naruči 2 ili više Annika Box-eva ili naruči uz ANNIKA Box još nešto tako da ti je ukupan iznos narudžbe 350 kn ili više i dostava ti neće biti naplaćena!

Moguće je da ANNIKA Box sadržava proizvode koji su već bili u prethodnim mjesecima, ali bez brige! Ako ste već naručivali ANNIKA Box ranije, nećete dobiti iste proizvode i ovaj mjesec. Za vas ćemo Box prilagoditi.

Napomene: 

  • Broj paketa je ograničen. Svoj ANNIKA Box možeš naručiti najkasnije do 13.10. (ako se ne rasproda ranije), a nakon tog datuma ANNIKA Box za listopad više neće biti dostupan.
  • Svi paketi se šalju 22.10. i dolaze ti na adresu 23.10. (izuzev pojedinih otoka i inozemstva gdje se isporučuje nekoliko dana kasnije ili u slučaju izvanrednih situacija na koje ne možemo utjecati). Ako te nema na adresi tog dana, možeš s GLS dostavljačem dogovoriti drugi, kasniji datum dolaska.
  • Za narudžbu ANNIKA Box nije moguće koristiti kodove za popust te je isključen iz drugih promotivnih ponuda. Ukoliko naručujete još nešto uz Annika Box, molimo napravite zasebne narudžbe ako želite da vam drugi proizvodi stignu prije Annika Box-a. U suprotnom, sve iz narudžbe će biti poslano zajedno s Annika Box-om 22.10.
  • Proizvode iz ANNIKA Box-a nije moguće vratiti niti zamijeniti osim u slučaju da ste dobili oštećeni proizvod ili proizvod s greškom - tada vrijede standardni uvjeti zamjene i povrata proizvoda navedeni u našim Uvjetima prodaje.

Zanima te što pakiramo u listopadu? Nemoj propustiti priliku!

Napišite recenziju

Molim prijavite se ili se registrirajte da biste mogli napisati recenziju