Božićni paket iznenađenja
299,00 HRK
Bez poreza: 239,20 HRK
Rasprodano
Model: Paket iznenađenja

-
+

Božićni paket iznenađenja je posebno limitirano izdanje poznatog Annika box-a, a koje sadrži:

- neke od proizvoda iz ANNIKAbaby trgovine

- kupon s popustom za kupnju u ANNIKAbaby

- blagdansku čestitku koju možete ispisati sami ili nam u napomeni napišite poruku pa ćemo je mi ispisati.

Božićni paketi iznenađenja dolaze ili u kutiji ili u torbi, ovisno o broju i veličini proizvoda koje ćemo pakirati.

Za iznos od 299 kuna dobivaš proizvode u vrijednosti najmanje 449 kuna! Sadržaj paketa je iznenađenje sve dok ti ne stigne na adresu :)

Odaberi dob djeteta i iznenadi svoje mališane ili ga pokloni nekome. Proizvode u paketu prilagođavamo odabranoj dobi djeteta, odnosno mami ukoliko odabereš paket Mama.

Ako paket šalješ kao poklon za nekoga, u napomeni nam možeš napisati i čestitku pa ćemo je ispisati na originalnoj ANNIKAbaby kartici :)

Želiš besplatnu dostavu? Naruči 2 ili više paketa ili naruči uz paket još nešto tako da ti je ukupan iznos narudžbe 350 kn ili više i dostava ti neće biti naplaćena!

Osobno preuzimanje - Paket iznenađenja možeš preuzeti u našoj trgovini u Zagrebu na dan 19.12. - u tom slučaju nam to napiši u napomenu kod naručivanja i odaberi opciju Plaćanje pouzećem. Zanemari dostavu koju će ti webshop zaračunati. U trgovini ćeš platiti samo iznos paketa.

Moguće je da paket sadržava proizvode koji su već bili u prethodnim mjesecima, ali bez brige! Ako ste već naručivali ANNIKA Box ranije, nećete dobiti iste proizvode i ovaj mjesec. Za vas ćemo paket prilagoditi.

Napomene: 

  • Broj paketa je ograničen. Svoj paket možeš naručiti najkasnije do 4.12. (ako se ne rasproda ranije), a nakon tog datuma božićni paket iznenađenja više neće biti dostupan.
  • Svi paketi se šalju 18.12. i dolaze ti na adresu 19.12. (izuzev pojedinih otoka i inozemstva gdje se isporučuje nekoliko dana kasnije).
  • Za narudžbu paketa iznenađenja nije moguće koristiti kodove za popust. Ukoliko naručujete još nešto uz paket iznenađenja, molimo napravite zasebne narudžbe ako želite da vam drugi proizvodi stignu prije paketa iznenađenja. U suprotnom, sve iz narudžbe će biti poslano zajedno s paketom iznenađenja 18.12.
  • Proizvode iz paketa iznenađenja nije moguće zamijeniti osim u slučaju da ste dobili oštećeni proizvod ili proizvod s greškom - tada vrijede standardni uvjeti zamjene proizvoda navedeni u našim Uvjetima prodaje.

Zanima te što pakiramo u prosincu? Nemoj propustiti priliku!

Napišite recenziju

Molim prijavite se ili se registrirajte da biste mogli napisati recenziju