119,00 HRK
Bez poreza: 113,33 HRK
Dostupno
Proizvođač: Evenio
Model: Slikovnica
-
+

Ja sam Marinko.

Ja imam sedam godina i ja idem u prvi razred.

Ja sam najbolji u razredu, iako učiteljica to neće priznati i veli da je najbolji Josip, ali ja sam siguran da sam baš ja najbolji jer ja sam i najveći, ja sam i najviši i ja nikad ne kasnim na nastavu.

Ja volim školu i ja volim jesti. Ja obožavam punjene paprike.

Ja se volim igrati na računalu i ja imam najbolje računalo na svijetu.

Ja volim i nogomet i ja igram najbolje igrice na računalu.

Ja sam zgodan i ja sam zaljubljen, u Ivonu. Ivona nije zaljubljena u mene, ali ja sam siguran da će se zaljubiti jer sam ja i najzgodniji u razredu.

Ja volim izlete. Ja na izlet nosim najbolje sendviče i onda ih ja sve pojedem.

Jesam li vam već rekao da sam ja najveći i najviši u razredu??? No što se to događa?!


Kako je Marinko postao japajapac?

Ovo je priča o dječaku Marinku koji je postao japajapac. Da, dobro ste pročitali. Postao je japajapac i završio u Japajapačkoj šumi jer je previše koristio jednu riječ.


Svaki put kad bi je izgovorio, postajao je sve manji. Na kraju je bio toliko malen da se više nije mogao uklopiti u svijet oko sebe. Odbačen i sam, tužan i prestrašen, imao je sreće da je upoznao drugu djecu sličnu sebi.

Svi su oni bili mali kao Marinko, ali u zajedničkoj nevolji učili su biti veliki. Učili su si pomagati, surađivati i tješiti jedni druge.


Marinko je mnogo od njih naučio i nije želio biti onaj stari, ali se želio vratiti kući i biti s mamom i tatom. Da bi pronašao izlaz i da bi počeo ponovno rasti, morao je ispuniti težak zadatak – uvidjeti i ispraviti pogreške iz prošlosti i ponašati se onako kako očekuje da se drugi ponašaju prema njemu.


Recenziju ove slikovnice napisala je i mama blogerica na svojoj Facebook stranici Miš i zmaj, pa pročitajte što o slikovnici rekli roditelji i djeca.


Autorica: Silvija Šesto

Ilustracije: Tomislav Zlatić


Broj stranica: 36

Uvez: tvrdi

Dimenzije: 23 x 27 cm

Napišite recenziju

Molim prijavite se ili se registrirajte da biste mogli napisati recenziju