Luxury Annika box - listopad
299,00 HRK
Bez poreza: 239,20 HRK
Rasprodano
Model: ANNIKA Box

-
+

Luxury Annika box je luksuzno izdanje poznatog Annika box-a, a koje sadrži jedan ili više proizvoda iz ANNIKAbaby trgovine.

Luxury Annika box dolazi ili u kutiji ili u torbi, ovisno o broju i veličini proizvoda koje ćemo pakirati.

Za iznos od 299 kuna dobivaš proizvode u vrijednosti najmanje 449 kuna! Sadržaj paketa je iznenađenje sve dok ti ne stigne na adresu :)

Odaberi temu ANNIKA box-a i iznenadi sebe, svoje mališane ili ga pokloni nekome. Proizvode u paketu prilagođavamo odabranoj dobi djeteta, odnosno mami ukoliko odabereš paket Mama.


Želiš besplatnu dostavu? Naruči 2 ili više Annika paketa ili naruči uz ANNIKA paket još nešto tako da ti je ukupan iznos narudžbe 350 kn ili više i dostava ti neće biti naplaćena!

Za narudžbu jednog Annika box-a iznenađenja ne vrijedi kod za besplatnu dostavu.

Osobno preuzimanje nije moguće jer je prodavaonica privremeno zatvorena.

Moguće je da ANNIKA box sadržava proizvode koji su već bili u prethodnim mjesecima, ali bez brige! Ako ste već naručivali ANNIKA box ranije, nećete dobiti iste proizvode i ovaj mjesec. Za vas ćemo paket prilagoditi.

Napomene: 

  • Broj paketa je ograničen. Svoj ANNIKA box možeš naručiti najkasnije do 21.9. (ako se ne rasproda ranije), a nakon tog datuma ANNIKA paket za listopad više neće biti dostupan.
  • Svi paketi se šalju 30.9. i dolaze ti na adresu 1.10. (izuzev pojedinih otoka i inozemstva gdje se isporučuje nekoliko dana kasnije ili u slučaju izvanrednih situacija na koje ne možemo utjecati). Ako te nema na adresi tog dana, možeš s GLS dostavljačem dogovoriti drugi, kasniji datum dolaska.
  • Za narudžbu ANNIKA box-a nije moguće koristiti kodove za popust te je isključen iz drugih promotivnih ponuda. Ukoliko naručujete još nešto uz Annika box, molimo napravite zasebne narudžbe ako želite da vam drugi proizvodi stignu prije Annika Box-a. U suprotnom, sve iz narudžbe će biti poslano zajedno s Annika box-om 30.9.
  • Proizvode iz ANNIKA box-a nije moguće vratiti niti zamijeniti osim u slučaju da ste dobili oštećeni proizvod ili proizvod s greškom - tada vrijede standardni uvjeti zamjene i povrata proizvoda navedeni u našim Uvjetima prodaje.
  • Napomena za odabir box-a prema dobi djeteta: ako naručujete ANNIKA box za dob 2-3 godine ili za dob 4-6 godina, u oba paketa se mogu (ali i ne moraju) naći igračke koje su namijenjene dobi 3 godine i više.
  • COVID-19 pandemija - ovdje napominjemo da u slučaju izvanrednih okolnosti izazvanih pandemijom ili višom silom, a koje na bilo koji način mogu spriječiti pakiranje, slanje i dostavu, Annika paketi neće biti poslani, a uplaćeni novac će vam biti vraćen.

Zanima te što pakiramo u listopadu? Nemoj propustiti priliku!

Napišite recenziju

Molim prijavite se ili se registrirajte da biste mogli napisati recenziju