OBAVIJEST:

Zbog situacije s COVID-19 pandemijom, naš dućan u Zagrebu ne radi do daljnjeg.

Online narudžbe se primaju od 0-24h, a predaja paketa će se vršiti samo jednom tjedno - četvrtkom (dostava na vašu adresu je u tom slučaju u petak, izuzev inozemstva i pojedinih otoka gdje se dostavlja nekoliko dana kasnije).


AnnikaBaby je trgovina i internet trgovina u kojoj Vam nudimo dječju opremu najpoznatijih europskih i svjetskih proizvođača koji se ističu svojim dizajnom, funkcionalnošću i kvalitetom, za što su redom višestruko nagrađivani. 


Dobrodošli ste i u našu trgovinu u Zagrebu, u ulici Petra i Tome Erdodyja 11. Radno vrijeme trgovine je od ponedjeljka do petka od 12 do 16h. 


Za Vas i Vaše najmlađe biramo uvijek samo najbolje, stoga u našoj ponudi možete pronaći skandinavske proizvođače dječje opreme kao što su Oli&Carol, BIBS, Babybjorn, Liewood, Lorena Canals, Play&Go, Sebra, Trixie, Micuna, EZPZ, Baby Dan i mnogi drugi. Od kozmetičkih proizvoda za bebe i mame, nudimo talijanski brand Linea MammaBaby koji u asortimanu ima proizvode od organski uzgojenih biljnih ekstrakata.


Distributer smo za Elhee bočice, BIBS dude, Mushie, Oli&Carol prirodne grickalice za zube od kaučuka te za Linea MammaBaby kozmetiku.


Vrlo dobro poznajemo proizvode koje nudimo zato što ih i sami koristimo kao roditelji, te Vam možemo pomoći u odabiru i savjetovati Vas oko proizvoda koji bi najbolje odgovarao Vašim potrebama. Stojimo Vam na raspolaganju za bilo kakva pitanja, informacije ili savjete.


AnnikaBaby internet trgovina je u vlasništvu društva:

UNCA d.o.o.

Milana Makanca 10

10000 Zagreb

Hrvatska


Adresa prodajnog mjesta: 

Annikababy

Ulica Petra i Tome Erdodyja 11

10000 Zagreb

Hrvatska


Direktorica: Ivana Vlak

e-mail: info@annikababy.com

mobitel: 091 9555 536


Društvo je upisano u registar Trgovačkog suda u Zagrebu. OIB: 65931756386, MB: 080940301

Temeljni kapital Društva iznosi: 60.000,00 kuna i uplaćen je u cijelosti.