Služeći se stranicom www.annikababy.com pristajete na ove uvjete korištenja. Ukoliko se ne slažete s ovakvim uvjetima, molimo Vas da ne koristite naše web stranice. UNCA d.o.o. zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja, djelomično ili u cijelosti, u bilo koje vrijeme, uz prethodnu obavijest o tome.

Ovdje se nalazi naša Politika privatnosti.


Ograničenje korištenja:

Ove web stranice su u vlasništvu društva UNCA d.o.o. Sadržaji ovih web stranica zaštićeni su autorskim pravom prema hrvatskim i/ili međunarodnim propisima, a mogu se zaštititi i autorskim pravom prema zakonima drugih zemalja. Osim ukoliko nije ovdje drukčije određeno, ništa od sadržaja ovih stranica ne smije se kopirati, reproducirati, distribuirati, objavljivati, priopćavati, neovlašteno odašiljati ili na drugi način iskorištavati. Ipak, možete upotrijebiti materijal s naših stranica ukoliko to činite u privatne, nekomercijalne svrhe, i to samo pod uvjetom da se pridržavate svih autorskih navoda i restrikcija vezanih uz bilo koji materijal koji želite pohraniti na vašem računalu (download). 

 

Korisnici kojima su ove stranice namijenjene:

Ukoliko nije drukčije određeno, materijali na našim stranicama izloženi su isključivo radi promocije i prodaje proizvoda dostupnih u Hrvatskoj. UNCA d.o.o. ne jamči da su materijali sadržani na ovim stranicama prikladni ili dostupni za korištenje u drugim lokacijama. Ukoliko se odlučite na pristup ovoj stranici s drugih lokacija, činite to samovoljno i odgovorni ste za djelovanje u skladu s lokalnim pravima, ukoliko se primjenjuju.

 

Ostali uvjeti kupnje:

Za narudžbu robe, osobe moraju biti starije od 18 godina. U slučaju promjene cijene, krivo iskazane cijene ili sl. zadržavamo pravo promijeniti cijenu, te Vas o tome obavijestiti, a Vi imate pravo odustati od narudžbe. Uvijek imamo pravo odbiti narudžbu ukoliko je bila iskazana netočna cijena ili se cijena promijenila. Ukoliko prilikom naručivanja koristite neki od aktivnih kodova za popust i prilikom obrade narudžbe dođe do tehničke pogreške u obračunu popusta, kontaktirat ćemo Vas i informirati o nastaloj pogrešci. U tom slučaju, primijenit će se obračun cijene sukladno uvjetima prodaje. 
Ne odgovaramo za tehničke opise i slike proizvoda. Detaljni opis možete naći na web stranici proizvođača.
Svi ponuđeni proizvodi su zavisni od stanja skladišta ovlaštenih distributera i mogu biti povučeni u bilo koje vrijeme. Ne odgovaramo za bilo kakve štete u slučaju da ne možemo isporučiti ponuđene proizvode. Postoji mogućnost da je u webshop-u iskazan artikl kao dostupan, a na skladištu ga nemamo (primjerice, zbog pogreške u ažuriranju stanja webshop-a). U tom slučaju ćemo vas o tome obavijestiti te vam ponuditi da pričekate ponovni dolazak robe na skladište, ako je isti planiran, ili da odaberete zamjenski proizvod iste vrijednosti ili da odaberete povrat novca. 
Uvjeti prodaje se mogu promijeniti bez prethodne najave. Sve potvrđene narudžbe ćemo isporučiti po uvjetima važećim u momentu potvrđivanja narudžbe.
Kupac ima pravo na raskid ugovora sukladno članku 44 Zakona o zaštiti potrošača. Pravo se ostvaruje u roku i na način predviđen zakonom.
Isključenje prava za raskidu ugovora sukladno članku 44 Zakona odnose se na stvari koje se za kupca posebno naručuju. Radi se o robi koja nije svakodnevna/standardna prodaja (npr. poseban pribor, roba velike vrijednosti), odnosno proizvodi koji zbog svoje naravi ne mogu biti vraćeni.
Svu robu šaljemo s računom. Molimo Vas da nas odmah obavijestite ukoliko niste primili račun.

 

Završne odredbe:

Na ove odredbe i uvjete korištenja primjenjivat će se hrvatsko pravo. Pristajete na isključivu nadležnost hrvatskih sudova u slučaju spora koji proizađe ili je u vezi s ovim odredbama i uvjetima. U slučaju da bilo koja odredba ovih uvjeta korištenja bude proglašena nezakonitom, ništavom ili na bilo koji drugi način pravno nevaljanom, ta odredba će se izdvojiti od ovih odredaba i uvjeta i neće utjecati na valjanost i izvršivost ostalih odredbi.