289,00 HRK
Bez poreza: 231,20 HRK
Dostupno
Proizvođač: Play&Go
Model: vreća za igračke
-
+

Je li pospremanje igračaka drama u Vašem domu? U tom slučaju, otkrijte Play&Go vreću za igračke!

Svi znamo taj osjećaj, budite bez brige. Igračke pod krevetom, razbacane po podu, skrivene u jastuku Vašeg psa... i Vi svejedno ne možete pronaći onaj najdraži legić, ili pak lutku. Play & Go vreća je jednostavno i učinkovito rješenje za skladištenje igračaka, a usto nudi i zabavu. Ova dva-u-jedan vreća za pospremanje igračaka također je i podloga za igru, što je čini snom svakog djeteta. Čak je i pospremanje legića jednostavno, a lutke, autići, lopte i kockice mogu biti brzo pospremljene u jednom potezu. Play & Go vreća za igračke mjeri 140cm u promjeru te je napravljena od pamučne tkanine. Njezin prenosiv i čvrst dizajn čini je savršenom vrećom za legiće, koju možete ponijeti na plažu, u park, na putovanja ili u posjet baki i djedu.


Materijal: Play & Go vreće napravljene su od vrhunskog punog pamuka te prema svjetskim ekološkim standardima. O da, prekrasno ih je držati i nositi!

Trogodišnja garancija: Play & Go vreće su pod garancijom za defekte u materijalima i izradi tri godine od datuma kupovine, kada su korištene u normalnim uvjetima i za namijenjenu svrhu.


Napišite recenziju

Molim prijavite se ili se registrirajte da biste mogli napisati recenziju