279,00 HRK
Bez poreza: 223,20 HRK
Rasprodano
Proizvođač: Play&Go
Model: vreća za igračke
-
+

  • Oduševite svoju djecu - bojanje nikad nije bilo zabavnije! Neka Vaše dijete boja i po tkanini! Djeca imaju naviku bojanja na papiru, ali pravo iznenađenje će biti bojati na ovoj maštovitoj Play&Go vreći i podlozi za igru.
  • Kada poželite, vreću operite i bojanje može početi ispočetka!
  • Uz vreću dolaze tri flomastera. 
  • Igračke pod krevetom, razbacane po podu, skrivene u jastuku Vašeg psa... i Vi svejedno ne možete pronaći onaj najdraži legić, ili pak lutku. Play & Go vreća je jednostavno i učinkovito rješenje za skladištenje igračaka, a usto nudi i zabavu. Ova dva-u-jedan vreća za pospremanje igračaka također je i podloga za igru, što je čini snom svakog djeteta. Čak je i pospremanje legića jednostavno, a lutke, autići, lopte i kockice mogu biti brzo pospremljene u jednom potezu. Play & Go vreća za igračke mjeri 140cm u promjeru te je napravljena od pamučne tkanine. Njezin prenosiv i čvrst dizajn čini je savršenom vrećom za legiće, koju možete ponijeti na plažu, u park, na putovanja ili u posjet baki i djedu.

  • MaterijalPlay & Go vreće napravljene su od vrhunskog punog pamuka te prema svjetskim ekološkim standardima. Prekrasno ih je držati i nositi!

  • Trogodišnja garancijaPlay & Go vreće su pod garancijom za defekte u materijalima i izradi tri godine od datuma kupovine, kada su korištene u normalnim uvjetima i za namijenjenu svrhu.


Napišite recenziju

Molim prijavite se ili se registrirajte da biste mogli napisati recenziju