6.299,00 HRK
Bez poreza: 5.039,20 HRK
po upitu 7 dana
Proizvođač: Sebra
Model: Krevet

-
+
Sebra krevet – krevet koji raste zajedno s vašim djetetom.

Sebra je otkupila prava na poznati Juno krevet dizajniran davne 1942. godine i tako je ovaj predivan klasični krevet ponovno stavljen na tržište pod novim nazivom – „Sebra krevet“.

Sebra krevet se može koristiti od rođenja i rast će zajedno s vašim djetetom. Krevet je opremljen podesivim dnom tako da različito podešavanje daje i različite načine korištenja, a što je bila jedna od izvornih ideja Viggoa Einfeldta koji je prvotno dizajnirao Juno krevet.

Sebra krevet je tretiran antibakterijskim, neotrovnim i po okoliš prihvatljivim bojama za drvo koje ne štete zdravlju djeteta. Boja za drvo je testirana sukladno restriktivnim JIS Z 2801 normama.

Sebra madrac za ovaj krevet se kupuje zasebno. Originalni Sebra madrac ima zaobljene rubove i stoga savršeno odgovara Sebra krevetu. Dolazi u dva dijela – drugi dio se dodaje u trenutku produžavanja kreveta na dužinu od 155cm.

Mogućnosti korištenja kreveta:

1.    Krevetić za bebe – krevetić s obje stranice, podnica na višem položaju – koristi se od rođenja do trenutka kada dijete može sjediti

2.    Krevetić za bebe – krevetić s obje stranice, podnica na nižem položaju – koristi se od trenutka kad dijete može samo sjesti ili ustati bez pomoći odrasle osobe

3.    Krevetić za mlađe dijete – krevetić s jednom stranicom ili bez ijedne stranice, podnica na nižem položaju – koristi se od trenutka kad dijete može samo izaći iz kreveta

4.    Krevet za starije dijete – produžen krevet na 155 cm bez stranica – koristi se od trenutka kad dijete više ne može biti u krevetiću dužine 115 cm.

Tehničke specifikacije:

Dužina: 115 cm (produžuje se do 155 cm)
Visina: 88 cm
Širina: 75,8 cm
Materijal: BukvaNapišite recenziju

Molim prijavite se ili se registrirajte da biste mogli napisati recenziju