BIBS dude (3 kom) ; 6-18 mjeseci - složi svoju kombinaciju
99,00 HRK
Bez poreza: 79,20 HRK
Dostupno
Proizvođač: BIBS
Model: Duda
-
+

Ovdje možeš izabrati 3 dude veličine 2 (prikladne za bebu od 6 do 18 mjeseci). Dude će ti doći zapakirane zajedno u jednoj kutiji.

U izborniku odaberi: 

  • boje duda koje želiš

Cijena 3 dude je povoljnija nego kada se naručuju zasebno - plaćaš 99 kn umjesto 117 kn.

Na ovaj artikl nije moguće primijeniti kodove za popust. Ovaj paket duda se izuzima iz promotivnih ponuda.

VAŽNO: BIBS dude se proizvode od prirodnog materijala - gume drveta kaučuka. Prirodna guma se upotrebom (sisanjem) mijenja - postaje šira i veća, a boja dude postaje tamnija. Iz higijenskih i sigurnosnih razloga, dudu je potrebno mijenjati svaka 4 tjedna, odnosno kad postanu vidljive gore navedene promjene. Dodatno, ako se predugo koristi ista duda koja je sisanjem postala veća i šira, dijete se navikne na takvu veću dudu pa postoji mogućnost da neće htjeti prihvatiti novu. Naša je preporuka da slijedite uputu proizvođača kako bi beba nesmetano i sigurno mogla koristiti dudu :)


Svjetski popularne dude danskog proizvođača BIBS, dizajnirane su i proizvode se u Danskoj.  

Svjetski poznati brand s tradicijom preko 40 godina proizvodi dude od 100% prirodne gume, a čiji okvir je dizajniran tako da je blago zaobljen prema van kako bi se umanjila mogućnost iritacije osjetljive bebine kože oko usta. Sama duda koju dijete siše je oblikovana tako da imitira majčinu bradavicu kako bi se dijete moglo lakše naviknuti na nju. Duda je savitljiva i dijete može istisnuti zrak iz nje te se time također oponaša prirodno sisanje bebe dok je na majčinim grudima.

  • Bez PVC-a, bez BPA i bez ftalata
  • testirane u AMTEST i Consumer Lab Denmark laboratorijima na sigurnost i kvalitetu

Detalji