Sve preporuke
Ljubazna vlasnica, brzi odgovori na upite i jos brza dostava :) zanimljive i drugacije stvari od svih ostalih ducana s djecjom opremom!
Tea, Zagreb
Uvijek odlična Annika
Kupnja u Anniki je pravo zadovoljstvo. Proizvodi su odlični, i kvalitetom i dizajnom. Osoblje je jako susretljivo, a dostava super brza. Uvijek preporučam.
Ines, Rijeka
Uvijek je uzitak kupovati kod Vas! Raznolika ponuda i brza dostava.
Silvia, Zadar
Super proizvodi, brza usluga i dostava! Sve pohvale!
Matea,
Jednostavno najbolji i najbrži!!
Vanja Dadić, Split
Proizvodi su predivni i kvalitetni, dostava ekspresna, a komunikacija daleko iznad svih u Hrvatskoj! Uvijek dragi i ljubazni, za Anniku samo rijeci hvale!!!!
Matea, Zagreb
Annika box
Oduševljena sam idejom box-a i svaki mjesec se ugodno iznenadim jer baš pogode što mi treba! Komunikacija odlična i na svaki upit odgovore u rekordnom roku.
Mirela , Vrgorac
Sve pohvale i punoo petica za AnnikaBaby .. Komunikacija i ljubaznost iznad svih očekivanja.. Bravo! :)
Sanja, Viškovo
Recenzija
Brza dostava. Zadovoljna proizvodima
Viktoria, Samobor
Brzi i pouzdani
Brzi u pružanju informacija, pouzdani i ljubazni. Kvalitetni proizvodi!
Klara, Zagreb
Imamo samo pohvale za vas. Ima predivnih proizvoda, brza je dostava i sve što smo dosad naručili obožavamo!
Maja Međeral, Zagreb
Annika uz kavu
Ono kad je web Annikababy prvi tab u web preglefniku na mobitelu, kad je spremljen password i kad se redovito pregledavaju novosti i trazi sto bi bebi "moglo trebati" onda je to vec recenzija sama po sebi. I to najbolja. A uz to treba naglasiti izvrstan izbor proizvoda, profesionalnos t, brzu i ucinkovitu komunikaciju, kao i ekspresnu dostavu cak i do Dubrovnika. Najvaznije kod web kupovine mi je steci povjerenje: kad ne brinem hoce li doci tocno sto sam narucila, kad ce doci i u kakvom stanju. A upravo to sam pronasla u Annikababy. I zato cu se tu zadrzati
Ivana , Dubrovnik
Najdrazi i najbolji
Sto se profesionalnos ti tice ,zenice su odlicne! Sve je super objasnjeno,brz i odgovori i brza dostava. Jako su ljubazne,i srdacne. Uvijek u trendu sa svim novitetima te kvalitetnim i prakticnim proizvodima. Otkazala sam pretplatu dosadasnjeg casopisa te se prebacila na Annika Box,koji svaki mjesec nestrpljivo ocekujem jer imam osjecaj da je poklon iznenadenja za mene a ne za moju curku
Lala , Zagreb
Odlični proizvodi, jako brza dostava, sve za 10!!
Jelena, Zagreb
Odlican webshop
Odlicna suradnja, komunikacija, dostava i na kraju odlicni proizvodi! Mogli bi svaki dan nesto kupovati
Marinela, Ilok