Volimo sve i bas ste nam super!
Martina,
Topla preporuka
Naručila sam više Annika box-ova kako svome djetetu tako i kao poklon novorođenima i mamama, te nekoliko proizvoda koje nude na stranicama (od prostirki do higijenskih proizvoda). Izvrsna komunikacija, spremni za zamjene, korektno ispoštovano vrijeme i odlični proizvodi za djecu.
Ana, Samobor
lux box
Već drugi mjesec nam Annikabox uljepšava ovo razdoblje karantene. Uvijek pronalazimo divne stvari u kutijama iznenađenja. Stvari su kvalitetne, zanimljive i posebne. Nestrpljenje je veliko, ne znam da li veće kod moje djevojčice ili mene :) Hvala Annika za divna iznenađenja.
Samanta, Čakovec
Najdraži webshop
Prezadovoljni smo sa proizvodima i uslugom. Laka komunikacija, brza dostava i najbitnije najbolji proizvodi za bebe i djecu. Obožavamo sve, a posebno kvalitetu proizvoda koji se nude. Obožavamo vas :)
Danijela, Zagreb
Sve preporuke
Ljubazna vlasnica, brzi odgovori na upite i jos brza dostava :) zanimljive i drugacije stvari od svih ostalih ducana s djecjom opremom!
Tea, Zagreb
Uvijek odlična Annika
Kupnja u Anniki je pravo zadovoljstvo. Proizvodi su odlični, i kvalitetom i dizajnom. Osoblje je jako susretljivo, a dostava super brza. Uvijek preporučam.
Ines, Rijeka
Uvijek je uzitak kupovati kod Vas! Raznolika ponuda i brza dostava.
Silvia, Zadar
Super proizvodi, brza usluga i dostava! Sve pohvale!
Matea,
Jednostavno najbolji i najbrži!!
Vanja Dadić, Split
Proizvodi su predivni i kvalitetni, dostava ekspresna, a komunikacija daleko iznad svih u Hrvatskoj! Uvijek dragi i ljubazni, za Anniku samo rijeci hvale!!!!
Matea, Zagreb
Annika box
Oduševljena sam idejom box-a i svaki mjesec se ugodno iznenadim jer baš pogode što mi treba! Komunikacija odlična i na svaki upit odgovore u rekordnom roku.
Mirela , Vrgorac
Sve pohvale i punoo petica za AnnikaBaby .. Komunikacija i ljubaznost iznad svih očekivanja.. Bravo! :)
Sanja, Viškovo
Recenzija
Brza dostava. Zadovoljna proizvodima
Viktoria, Samobor
Brzi i pouzdani
Brzi u pružanju informacija, pouzdani i ljubazni. Kvalitetni proizvodi!
Klara, Zagreb
Imamo samo pohvale za vas. Ima predivnih proizvoda, brza je dostava i sve što smo dosad naručili obožavamo!
Maja Međeral, Zagreb